Juridiniams asmenims 62 mln. eurų paramos kvietimas saulės elektrinėms įsirengti

Kovo 6 d. prasidėjo paramos kvietimas juridiniams asmenims saulės elektrinėms įsirengti!

Visos labai mažos, mažos įmonės, ūkininkai, atsinaujinančių išteklių energijos ir piliečių energetikos bendrijos galės teiki paraiškas saulės elektrinėms iki 500kW įsirengti! 

Svarbu, kad ne tik gyventojai, bet ir verslai būtų energetiškai savarankiški ir dalyvautų atsinaujinančios energetikos vystyme. Šis kvietimas yra puiki galimybė mažinti elektros energijos išlaidas, didinti prekių ar paslaugų konkurencingumą ir sutaupyti lėšų, kurias galima nukreipti į kitus įmonės tikslus!

Labai mažoms, mažoms įmonėms arba šiuo kriterijus atitinkantiems ūkininkams valstybė kompensuos iki 35 proc. išlaidų saulės elektrinei, o bendrijoms – iki 45 proc. Paramos intensyvumas bus skaičiuojamas nuo fiksuoto dydžio, kuris yra 1073 eurai už 1 kW įrengiamos saulės elektrinės galios.Išnaudokite galimybę mažinti savo verslo elektros energijos išlaidos ir prisidėkite prie atsinaujinančios energetikos plėtros!

Daugiau informacijos rasite oficialiame pranešime:

Skaityti

lektrinės? NEBĖDA! Saulės Banginiai pasirūpins saulės elektrinės įrengimu nuo skambučio iki pirmojo sugeneruoto KW.

Dr. Algirdas Amšiejus

Viskas yra kur kas paprasčiau, nei atrodė! Vos keli mėnesiai ir mano namuose pradėjo dirbti saulė. Nuo šiol terasa – jaukiai apšviesta ne tik per šventes, o buitimi rūpinasi vis daugiau elektrinių pagalbininkų. Nesidairau į skaitiklio rodmenis ir mėgaujuosi komfortu, už kurį saulė man nesiunčia sąskaitų!

REGISTRUOKITĖS

NEMOKAIMAI

KONSULTACIJAI

Gaukite pasiūlymą per 2 darbo dienas